DSIT blijft groeien!

DSIT blijft groeien!

DSIT B.V. is sinds 2008 actief met het importeren en distributeren van patchkasten en netwerk accessoires. Wij doen dit via onze diverse webshops voor Nederland, België en Duitsland. Onze producten worden voor kleine tot grote projecten in heel Europa geleverd.

De vraag naar onze hoogwaardige {blog_serverkasten_patchkasten} stijgt voortdurend en daarom zijn wij trots dat wij in Nederland en België marktleider zijn. Om aan de steeds grotere vraag van onze klanten te kunnen voldoen, zijn wij in 2014 van Oldenzaal naar Hengelo verhuisd naar een pand wat ons grotere opslagmogelijkheden bied.

Dit bleek door positieve ontwikkelingen al snel niet meer voldoende en zijn wij in 2016 opnieuw naar een groter pand, dit keer in Enschede, verhuisd. Vanuit deze locatie nabij de Duitse grens bedienen wij onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten vanuit een grote voorraad aan serverkasten, 19 inhc accessoires en UTP kabels met toebehoren.

En we blijven groeien………

We zijn erg trots dat de vraag naar onze producten nog steeds toeneemt en zien dit als teken van vertrouwen van de markt in ons als bedrijf, de kwaliteit van onze producten en de professionele klantvriendelijke service die wij onze klanten bieden.

Door deze continue groei pakken wij alweer onze koffers en verhuizen begin 2019 naar een groter kantoorpand met ons eigen ruim en professioneel distributiecentrum in Almelo. Op deze uitstekende locatie nabij de Duitse grens en dichtbij de snelwegen zijn wij uitstekend bereikbaar voor onze toeleveranciers en klanten.

Wij verheugen ons enorm op deze stap richting toekomst!

Overview magazijn DS IT

UTP kabels magazijn DS-IT

Close Up - UTP Kabels magazijn DS-IT

Serverkasten Magazijn DS-IT

Magazijn DS-IT

Delen: