Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DSIT blijft groeien!

DSIT blijft groeien!

DSIT B.V. is sinds 2008 actief met het importeren en distributeren van patchkasten en netwerk accessoires. Wij doen dit via onze diverse webshops voor Nederland, België en Duitsland. Onze producten worden voor kleine tot grote projecten in heel Europa geleverd.

De vraag naar onze hoogwaardige {blog_serverkasten_patchkasten} stijgt voortdurend en daarom zijn wij trots dat wij in Nederland en België marktleider zijn. Om aan de steeds grotere vraag van onze klanten te kunnen voldoen, zijn wij in 2014 van Oldenzaal naar Hengelo verhuisd naar een pand wat ons grotere opslagmogelijkheden bied.

Dit bleek door positieve ontwikkelingen al snel niet meer voldoende en zijn wij in 2016 opnieuw naar een groter pand, dit keer in Enschede, verhuisd. Vanuit deze locatie nabij de Duitse grens bedienen wij onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten vanuit een grote voorraad aan serverkasten, 19 inhc accessoires en UTP kabels met toebehoren.

En we blijven groeien………

We zijn erg trots dat de vraag naar onze producten nog steeds toeneemt en zien dit als teken van vertrouwen van de markt in ons als bedrijf, de kwaliteit van onze producten en de professionele klantvriendelijke service die wij onze klanten bieden.

Door deze continue groei pakken wij alweer onze koffers en verhuizen begin 2019 naar een groter kantoorpand met ons eigen ruim en professioneel distributiecentrum in Almelo. Op deze uitstekende locatie nabij de Duitse grens en dichtbij de snelwegen zijn wij uitstekend bereikbaar voor onze toeleveranciers en klanten.

Wij verheugen ons enorm op deze stap richting toekomst!

Overview magazijn DS IT

UTP kabels magazijn DS-IT

Close Up - UTP Kabels magazijn DS-IT

Serverkasten Magazijn DS-IT

Magazijn DS-IT

Delen: