Installeer een documenthouder en houdt overzicht in de serverkast

Installeer een documenthouder en houdt overzicht in de serverkast

Met accessoires voor uw patchkast zorgt u ervoor dat de voorhanden ruimte optimaal wordt benut en de kast aan uw persoonlijke wensen voldoet. Nadat een serverkast eenmaal is geplaatst, is er altijd onderhoud aan de componenten nodig of worden er veranderingen doorgevoerd doordat uw bedrijf bijvoorbeeld groeit en het netwerk op deze groei dient aangepast te worden.Bij al deze werkzaamheden aan in uw serverkast is het erg belangrijk dat u de juiste documentatie hebt. Maar waar bewaart u deze?

De {blog_a4_documenthouder} biedt hiervoor de meest praktische oplossing. U bevestigd de houder aan de binnenzijde van uw serverkast. De montage is door de sterke zelfklevende strips bijzonder eenvoudig. Op deze manier kunt u veel efficienter werken aan uw netwerk.

En mocht u vertrouwlijke documenten veilig en niet toegankelijk voor iedereen in uw patchkast willen opbergen, dan bieden {blog_afsluitbare_lades} uitkomst. De lades worden eenvoudig in het 19 inch profiel geplaatst en is in verschillende hoogtes verkrijgbaar.


Delen: