Onmisbaar in een patchkast - Afsluitbare lades

Onmisbaar in een patchkast - Afsluitbare lades

Voor veel bedrijven is een patchkast van groot belang. Een patchkast vormt het hart van een netwerk binnen een bedrijf, organisatie of instelling. Door het netjes en overzichtelijk inrichten van diverse apparatuur en accessoires kunnen storingen eenvoudig worden opgelost. Bij onderhoud of indien zich storingen voordoen, is het van uiterst belang dat alle benodigde documenten en software op een centraal punt in de serverkast verzameld worden. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van een A4 documenthouder. Indien deze informatie niet voor iedereen toegankelijk mag zijn, adviseren wij een afsluitbare lade.

Waarvoor zijn afsluitbare lades?

Documenten en software die van uiterst belang zijn bij onderhoud of storingen in de serverkast, dienen eenvoudig toegankelijk te zijn door de personen die hier bevoegd voor zijn. Om te voorkomen dat veilige documenten, handleidingen, software of kleine apparatuur zoek kan raken, kan het van belang zijn dat deze belangrijke informatie niet voor iedereen beschikbaar is. Onze {blog_afsluitbare_lades} zijn in dit geval van essentieel belang. Deze lades kunt u monteren in een 19 inch patchkast en afsluiten door middel van de bijbehorende sleutels. Op deze manier heeft u zelf in de hand wie toegang heeft tot deze afsluitbare lades.

De perfecte accessoire voor een 19 inch patchkast

Aangezien afsluitbare lades voorzien zijn van een 19 inch montage profiel, zijn deze eenvoudig te monteren in een {blog_19_inch_serverkast}. Afsluitbare lades zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zijnde 2U, 3U of 4U hoog. Met deze hoogtes kunt u in alle gevallen de gerelateerde documenten en software veilig opbergen in uw patchkast. De perfecte accessoire om belangrijke inhoud eenvoudig te beveiligen en op een centraal punt te bewaren.

Heeft u een vraag over de afsluitbare lades? Wij helpen u graag. U krijgt bij ons de beste service en ook professioneel advies.

Delen: