Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Waarom moet ik mijn patchkast aarden?

Aarding patchkast

De aarding van een patchkast is belangrijk voor een veilig en betrouwbaar netwerk. Aarden betekend het afleiden van elektrische stromen naar de grond. Als uw patchkast of apparatuur niet geaard zijn, kunnen verschillende spanningspotentialen ontstaan die zich via de aangesloten apparaten ontladen en hierdoor beschadigingen kunnen veroorzaken.

Als uw patchkast en alle aangesloten apparaten geaard zijn, kunnen opgebouwde spanningen worden afgevoerd zonder tot schade te leiden, net als bij een bliksemafleider.

Hoe aard ik mijn serverkast?

Onze serverkasten worden standaard geleverd met een aarding set. Met deze set kunt u de zijpanelen, voor- en achterdeur aarden. Tevens bieden wij aparte aardingsets en 19 inch aarde strips aan om uw netwerkapparatuur te aarden.

Aardpennen serverkast

In de kast zijn aardpennen aangebracht evenals op de deuren en zijpanelen.

 

 

Aarding serverkast

Bevestig de ene kant van de kabel aan het frame en het andere gedeelte aan deur of het zijpaneel. LET OP! Schroeven alleen HANDVAST aantrekken zodat de oogjes niet breken!

Delen: