Wat is EIA?

Wat is EIA?

EIA staat voor Electronic Industries Association. EIA-310 is een specificatie voor wat wij noemen, een standaard serverkast. Deze specificatie geeft verschillende belangrijke afmetingen van 19 inch serverkasten weer, zoals de hoogte eenheden (U of HE), verticale afstand van de hoogte eenheden, de horizontale afstand van de hoogte eenheden, opening van de serverkast en de breedte van het voorpaneel.

Verticale afstand van de hoogte eenheden

De verticale afstand van de hoogte eenheden is een herhalend patroon in het profiel van een {blog_19_inch_serverkast} en heeft een afstand van 44,45 mm (1,75 inch).

De afstand tussen de hoogte eenheden wordt afgewisseld op 1/2 "–5/8"-5/8". De start en stop van hoogte eenheden in de ruimte zit in het midden van de 1/2" -afstanden. Zie ook onderstaande afbeelding:

Verticale afstand hoogte eenheden

Horizontale afstand van de hoogte eenheden

De horizontale afstand van de hoogte eenheden in de verticale montage profielen, gespecificeerd door de EIA-310 is 465 mm (18.312 inch) Zie ook onderstaande afbeelding:

Horizontale afstand van de hoogte eenheden

Opening serverkast

De opening van de serverkast staan minimaal op 450 mm (17,72 inch). 2Post- of relay racks hebben de neiging om een grotere dan normale opening te hebben.

Opening serverkast

Breedte voorpaneel

De enige afmeting in een 19 inch serverkast dat daadwerkelijk 19 inch is, is de breedte van het frontpaneel.

Breedte voorpaneel

Delen: