Weet waar je koopt!

Weet waar je koopt!

Online een internet kabel kopen wordt steeds populairder. Een van de redenen hiervan is dat online kopen steeds betrouwbaarder wordt want tegenwoordig moeten webshops verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een goede webshop bied service, houdt voorraad, heeft een klantenservice en support.

Waarom DSIT?

DSIT B.V. kan met trots stellen dat zij een bedrijf zijn met 100% focus op E-Commerce en dus het optimaal bedienen van online klanten centraal stellen. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd bezig onze webshops te beteren en te vernieuwen, waardoor de klant sneller de gewenste producten, den benodigde informatie kan vinden. Via onze diverse internet winkels adviseren wij klanten en verkopen {blog_serverkasten_patchkasten}, kabels en toebehoren in heel Europa. In Nederland en België zijn wij marktleider. Daarnaast hebben we inmiddels ook voet gezet in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Wij beschikken over een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. Daarnaast hebben we IT geschoolde medewerkers aan de telefoon en is ons geen enkele vraag te gek. Dagelijks versturen wij tientallen pakketten en pallets met UTP kabels, serverkasten en accessoires na volle tevredenheid van onze klanten.


En beloven we je iets? Dan komen het na!

Heeft u vragen, specifieke wensen of grotere aantallen nodig? Neem dan graag contact met ons op!

Delen: