Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote en korte afstanden te transporteren. Het voordeel van glasvezel ten opzichte van een koperen kabel (UTP-kabel) is dat er geen storing door middel van interferentie kan optreden. Mede hierdoor is glasvezel bezig met een flinke opmars in Nederland en stijgt de vraag naar glasvezel aanzienlijk. Des te meer reden om ons glasvezel assortiment uit te breiden

Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren. De data wordt verstuurd door manipulatie van lichtsignalen uit een lichtbron, te weten LED of Laser. De lichtbron zend unieke signalen uit die kunnen worden gezien als: aan-uit-aan-uit enzovoort. Door de unieke signalen van alle glasvezels samen ontstaat er een soort morse code, welke garant staat voor een stukje data. Hoe sneller de laser aan en uit flikkert, hoe sneller de informatie kan worden verstuurd. Deze snelheid wordt 'bit-rate' genoemd en wordt meestal aangeduid als bits per seconde.


Het voordeel van glasvezel ten opzichte van een koperen kabel (UTP-kabel) is dat er geen storing door middel van interferentie kan optreden. Mede hierdoor is glasvezel bezig met een flinke opmars in Nederland en stijgt de vraag naar glasvezel aanzienlijk. Des te meer reden om ons glasvezel assortiment uit te breiden.


Wij hebben ons assortiment van glasvezel uitgebreid om aan de stijgende vraag van glasvezel aan bedrijven en particulieren te voldoen. Dit betekent een keuze uit maar liefst 500+ glasvezel gerelateerde producten, van glasvezel single- multimode patchkabels tot patchpanelen, converters en al het bijbehorende glasvezel gereedschap. Zo kunt u bij DS Internet Trading vanaf nu dus ook terecht voor het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk.

Bekijk ons complete assortiment op www.glasvezel-kabel.com