Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal serverkast kopen?

Tegenwoordig is overal wel een netwerk te vinden, maar niet overal is dit netwerk net, veilig en overzichtelijk, terwijl dit wel belangrijk is. Een netwerk is zeer kostbaar en vaak het kloppende hart van elke onderneming. Een netwerk wordt gevormd door middel van een combinatie van verschillende apparatuur, deze combinatie wordt ook wel netwerkoplossing genoemd. Om netwerkoplossingen op de juiste wijze op te bergen is een Rittal serverkast noodzakelijk.

Selecteer hier direct een Rittal serverkast

Rittal serverkast kopen?Waarom een Rittal serverkast?

Als u netwerkoplossingen op een veilige en geschikte manier wilt opbergen dan is een Rittal serverkast onmisbaar. Rittal staat garant voor design, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit. Afhankelijk van de geselecteerde wartelplaat en kast, kent een serverkast van het merk Rittal een beschermklasse van IP55. Dit houdt in dat de kast zowel tegen waterstralen als het binnendringen van stof beschermt is. Door deze IP55 beschermklasse bent u ervan verzekerd dat netwerkoplossingen, in een Rittal serverkast, veilig worden opgeborgen.

Waar koopt u een goede Rittal serverkast?

Bij ons kunt u online snel en veilig een goede Rittal serverkast kopen. Wij hanteren eerlijke prijzen en de beste service. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of met ons chatten, onze professionele medewerkers staan u graag te woord. Bij ons kunt u veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDeal.