Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal serverkast kopen?

Tegenwoordig is overal wel een netwerk te vinden, maar niet overal is dit netwerk net, veilig en overzichtelijk, terwijl dit wel belangrijk is. Een netwerk is zeer kostbaar en vaak het kloppende hart van elke onderneming. Een netwerk wordt gevormd door middel van een combinatie van verschillende apparatuur, deze combinatie wordt ook wel netwerkoplossing genoemd. Om netwerkoplossingen op de juiste wijze op te bergen is een Rittal serverkast noodzakelijk.

Selecteer hier direct een Rittal serverkast

Rittal serverkast kopen?Waarom een Rittal serverkast?

Als u netwerkoplossingen op een veilige en geschikte manier wilt opbergen dan is een Rittal serverkast onmisbaar. Rittal staat garant voor design, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit. Afhankelijk van de geselecteerde wartelplaat en kast, kent een serverkast van het merk Rittal een beschermklasse van IP55. Dit houdt in dat de kast zowel tegen waterstralen als het binnendringen van stof beschermt is. Door deze IP55 beschermklasse bent u ervan verzekerd dat netwerkoplossingen, in een Rittal serverkast, veilig worden opgeborgen.

Waar koopt u een goede Rittal serverkast?

Bij ons kunt u online snel en veilig een goede Rittal serverkast kopen. Wij hanteren eerlijke prijzen en de beste service. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of met ons chatten, onze professionele medewerkers staan u graag te woord. Bij ons kunt u veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDeal.