Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal FlatBox Wandkasten

per pagina

Rittal FlatBox Wandkasten

Rittal FlatBox Wandkasten zijn ongemonteerde serverkasten bedoeld voor montage aan de muur. Rittal wandkasten hebben een compact formaat, waardoor ze op meerdere plaatsen te monteren zijn dan staande serverkasten. Met Rittal FlatBox Wandkasten kan er op de kosten worden bespaart. FlatBox kasten worden ongemonteerd geleverd in een platte doos, hierdoor wordt er op de verzendkosten bespaart. Ook zijn FlatBox kasten goedkoper doordat ze ongemonteerd worden geleverd.

De montage van de FlatBox wandkasten gaat vrij eenvoudig, de kasten zijn voorzien van verbindingselementen voor snelle montage zonder gereedschap. De wandkast is na montage afsluitbaar door een zichtdeur met veiligheidssluiting type 3524E, de draairichting is bij montage zelf te kiezen. Ook zijn de 2 zijwanden van de kast afsluitbaar. In de dak- en bodemplaten zijn uitsparingen gemaakt voor kabelinvoer via borstelstrips.

De Rittal FlatBox wandkasten zijn verkrijgbaar in 10 verschillende versies, het verschil zit in het aantal Units en de diepte. Voor het berekenen van de maximale inbouwdiepte van de kasten wordt de volgende berekening gebruikt: Diepte - 112mm. Voor het berekenen van de maximale niveauafstand tussen twee 19 inch-niveaus luidt de berekening als volgt: Diepte - 126mm.