Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal FlatBox Wandkasten

per pagina

Rittal FlatBox Wandkasten

Rittal FlatBox Wandkasten zijn ongemonteerde serverkasten bedoeld voor montage aan de muur. Rittal wandkasten hebben een compact formaat, waardoor ze op meerdere plaatsen te monteren zijn dan staande serverkasten. Met Rittal FlatBox Wandkasten kan er op de kosten worden bespaart. FlatBox kasten worden ongemonteerd geleverd in een platte doos, hierdoor wordt er op de verzendkosten bespaart. Ook zijn FlatBox kasten goedkoper doordat ze ongemonteerd worden geleverd.

De montage van de FlatBox wandkasten gaat vrij eenvoudig, de kasten zijn voorzien van verbindingselementen voor snelle montage zonder gereedschap. De wandkast is na montage afsluitbaar door een zichtdeur met veiligheidssluiting type 3524E, de draairichting is bij montage zelf te kiezen. Ook zijn de 2 zijwanden van de kast afsluitbaar. In de dak- en bodemplaten zijn uitsparingen gemaakt voor kabelinvoer via borstelstrips.

De Rittal FlatBox wandkasten zijn verkrijgbaar in 10 verschillende versies, het verschil zit in het aantal Units en de diepte. Voor het berekenen van de maximale inbouwdiepte van de kasten wordt de volgende berekening gebruikt: Diepte - 112mm. Voor het berekenen van de maximale niveauafstand tussen twee 19 inch-niveaus luidt de berekening als volgt: Diepte - 126mm.