Rittal FlatBox Wandkasten

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rittal FlatBox Wandkasten

Rittal FlatBox Wandkasten zijn ongemonteerde serverkasten bedoeld voor montage aan de muur. Rittal wandkasten hebben een compact formaat, waardoor ze op meerdere plaatsen te monteren zijn dan staande serverkasten. Met Rittal FlatBox Wandkasten kan er op de kosten worden bespaart. FlatBox kasten worden ongemonteerd geleverd in een platte doos, hierdoor wordt er op de verzendkosten bespaart. Ook zijn FlatBox kasten goedkoper doordat ze ongemonteerd worden geleverd.

De montage van de FlatBox wandkasten gaat vrij eenvoudig, de kasten zijn voorzien van verbindingselementen voor snelle montage zonder gereedschap. De wandkast is na montage afsluitbaar door een zichtdeur met veiligheidssluiting type 3524E, de draairichting is bij montage zelf te kiezen. Ook zijn de 2 zijwanden van de kast afsluitbaar. In de dak- en bodemplaten zijn uitsparingen gemaakt voor kabelinvoer via borstelstrips.

De Rittal FlatBox wandkasten zijn verkrijgbaar in 10 verschillende versies, het verschil zit in het aantal Units en de diepte. Voor het berekenen van de maximale inbouwdiepte van de kasten wordt de volgende berekening gebruikt: Diepte - 112mm. Voor het berekenen van de maximale niveauafstand tussen twee 19 inch-niveaus luidt de berekening als volgt: Diepte - 126mm.