Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal EL 3-delige Wandkasten

Rittal EL 3-delige Wandkasten

Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn kantelbare wandkasten, van hoge kwaliteit, bedoeld voor montage aan de wand. Door het compacte formaat zijn de wandkasten op meer plaatsen te monteren. Er zijn twee verschillende type EL wandkasten, namelijk een industriëel type en een netwerk type. De beschermklasse is afhankelijk van het type wandkast en de geselecteerde wartelplaat.

De industriële wandkasten hebben een robuuste uitstraling en bieden bescherming tegen waterstralen en het binnendringen van stof. Netwerk wandkasten zijn bedoeld voor het plaatsen van apparatuur inclusief toebehoren, echter hebben netwerkkasten een lagere beschermwaarde dan e industriële wandkasten.

De Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn afsluitbaar met een glazen designdeur. De designdeur is te op slot te doen doormiddel van een type 3524E veiligheidssluiting. Het zwenkdeel van EL kasten zijn voorzien van 2 19 inch-profielen, afhankelijk van de versie EL wandkast zijn de profielen traploos in diepte verstelbaar. Het voorste en achterste profiel zijn voorzien van een 25mm raster.

Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn verkrijgbaar in 23 verschillende versies. Vanaf de 9U versies zijn de wandkasten verkrijgbaar in een diepte van 473mm, 573mm en 673mm. Onder de 9U versies zijn de Rittal EL 3-delige Wandkasten alleen verkrijgbaar in een diepte van 373mm of 473mm. De maximale belastbaarheid van het zwenkdeel is afhankelijk van het aantal Units, een 3U kast kan maximaal 15KG dragen, bij een kast van 21U bedraagt dit maximum op 75KG!