Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal EL 3-delige Wandkasten

Rittal EL 3-delige Wandkasten

Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn kantelbare wandkasten, van hoge kwaliteit, bedoeld voor montage aan de wand. Door het compacte formaat zijn de wandkasten op meer plaatsen te monteren. Er zijn twee verschillende type EL wandkasten, namelijk een industriëel type en een netwerk type. De beschermklasse is afhankelijk van het type wandkast en de geselecteerde wartelplaat.

De industriële wandkasten hebben een robuuste uitstraling en bieden bescherming tegen waterstralen en het binnendringen van stof. Netwerk wandkasten zijn bedoeld voor het plaatsen van apparatuur inclusief toebehoren, echter hebben netwerkkasten een lagere beschermwaarde dan e industriële wandkasten.

De Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn afsluitbaar met een glazen designdeur. De designdeur is te op slot te doen doormiddel van een type 3524E veiligheidssluiting. Het zwenkdeel van EL kasten zijn voorzien van 2 19 inch-profielen, afhankelijk van de versie EL wandkast zijn de profielen traploos in diepte verstelbaar. Het voorste en achterste profiel zijn voorzien van een 25mm raster.

Rittal EL 3-delige Wandkasten zijn verkrijgbaar in 23 verschillende versies. Vanaf de 9U versies zijn de wandkasten verkrijgbaar in een diepte van 473mm, 573mm en 673mm. Onder de 9U versies zijn de Rittal EL 3-delige Wandkasten alleen verkrijgbaar in een diepte van 373mm of 473mm. De maximale belastbaarheid van het zwenkdeel is afhankelijk van het aantal Units, een 3U kast kan maximaal 15KG dragen, bij een kast van 21U bedraagt dit maximum op 75KG!