Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal AE Wandkasten

Rittal AE Wandkasten

Rittal AE Wandkasten zijn industriële wandkasten, van hoge kwaliteit. Deze kasten staan garant voor een hoge beschermklasse, namelijk: IP66 (bij gebruik van een gesloten wartelplaat). Een IP66 beschermklasse houdt in dat de kast stofdicht is en beschermt is tegen krachtige waterstralen.

AE wandkasten zijn voorzien van een dikke plaatstalen behuizing en deur. Standaard is heeft de deur een draairichting naar rechts, het is echter mogelijk om dit om te wisselen naar een linkse draairichting.

Rittal AE wandkasten zijn, door een plaatbeugel, klaar voor een eventuele opname van een aardingsrail of 19 inch- contactdoosstrook. De achterzijde van de kast is voorzien van een C-rail welke het mogelijk maakt kabels aan de achterwand van de kast te bevestigen.