Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Rittal AE Wandkasten

Rittal AE Wandkasten

Rittal AE Wandkasten zijn industriële wandkasten, van hoge kwaliteit. Deze kasten staan garant voor een hoge beschermklasse, namelijk: IP66 (bij gebruik van een gesloten wartelplaat). Een IP66 beschermklasse houdt in dat de kast stofdicht is en beschermt is tegen krachtige waterstralen.

AE wandkasten zijn voorzien van een dikke plaatstalen behuizing en deur. Standaard is heeft de deur een draairichting naar rechts, het is echter mogelijk om dit om te wisselen naar een linkse draairichting.

Rittal AE wandkasten zijn, door een plaatbeugel, klaar voor een eventuele opname van een aardingsrail of 19 inch- contactdoosstrook. De achterzijde van de kast is voorzien van een C-rail welke het mogelijk maakt kabels aan de achterwand van de kast te bevestigen.