OS2 glasvezel kabel op maat in- outdoor 4 vezels

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
GV-16242-4

Universele kabel op maat voor zowel indoor als outdoor gebruik. De LSZH kabel is metaal-vrij, waterdicht, UV-bestendig, halogeenvrij en voorzien van kevlar versteviging.

Productspecificaties:

 • Type kabel: Central / loose tube
 • Glasvezel type: Singlemode 9/125
 • Categorie: OS2
 • Lengte: Naar wens
 • Aantal vezels: 4
 • Kleur: Zwart
 • Vlamvertragend volgens EN 50265-2-1
 • Halogeenvrij volgens EN 50267-2-3
Gerelateerde blogartikelen (5)

Product Specificaties

SKU
GV-16242-4
Glasvezel soort
Singlemode 9/125
Glasvezel categorie
OS2
Diameter kabel
7 mm
Buigradius
140 mm
Trekkracht
1750 N
Temperatuur range
-20-75°C
Aantal fiber per tube
4
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:OS2 glasvezel kabel op maat in- outdoor 4 vezels
U beoordeelt:
 • Hoe bestel ik een glasvezelkabel op maat?

  Hoe bestel ik een glasvezelkabel op maat?

  In onze webshop is het al een geruime tijd mogelijk om een glasvezelkabel geheel naar wens samen te stellen. Deze wordt speciaal voor u op maat gemaakt waardoor eenvoudig een glasvezelverbinding met de juiste specificaties aangelegd kan worden. Onze configurator biedt diverse opties om een glasvezelkabel op maat te bestellen. Naast de keuze tussen een singlemode of multimode kabel, kunnen de connectoren gekozen worden en de specifieke lengte. Toch krijgen wij nog wel eens vragen over het gebruik van deze configurator. Graag lichten we deze toe in dit blog.

  Lees verder
 • Welke glasvezelkabel moet ik gebruiken?

  Welke glasvezelkabel moet ik gebruiken?

  Het gebruik van een glasvezelverbinding is steeds meer in opkomst. Dit omdat onze netwerken groter worden en we hier steeds hogere eisen aan stellen. Bij glasvezelverbindingen worden lichtsignalen gestuurd door lange vezels van optisch zeer helder glas om signalen betrouwbaar over grote afstanden te transporteren. Glasvezelkabels zijn in verschillende lengtes en types verkrijgbaar. Tevens kunt u kiezen tussen diverse connectoren. De meest voorkomende glasvezelkabels en connectoren hebben wij hier verder uitgelicht.

  Lees verder
 • Maatwerk glasvezel

  Maatwerk glasvezel

  Wanneer u op zoek bent naar glasvezelbekabeling heeft u de keuze uit kant en klare patchkabels in diverse lengtes en afgemonteerd met connectoren, maar er kan ook gekozen worden voor een glasvezelkabel op maat. Door gebruik te maken van glasvezelbekabeling op maat profiteert u van meerdere voordelen.

  Lees verder
 • Glasvezel vs internet kabel

  Glasvezel vs internet kabel

  Gaat u verhuizen, dan komt u voor de keuze te staan welke provider voor internet, televisie en eventueel telefonie u gaat kiezen. Maar afhankelijk van het aanbod in uw woonplaats, kiest u dan voor ADSL, kabel of gaat u toch voor glasvezel? Of heeft u op het moment nog ADSL of kabel en overweegt u om over te stappen op een glasvezelabonnement. Tegenwoordig is bijna ieder dorp en stad in Nederland voorzien van glasvezel. Is dit het geval, kiest u dan voor glasvezel of kabel?

  Lees verder
 • Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

  Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

  Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote en korte afstanden te transporteren. Het voordeel van glasvezel ten opzichte van een koperen kabel (UTP-kabel) is dat er geen storing door middel van interferentie kan optreden. Mede hierdoor is glasvezel bezig met een flinke opmars in Nederland en stijgt de vraag naar glasvezel aanzienlijk. Des te meer reden om ons glasvezel assortiment uit te breiden

  Lees verder